Tack till hjältarna i vården

Förra veckan donerade Abdon Food och Backahill 3 300 maträtter till samtliga medarbetare på Helsingborgs lasarett och Ängelholms sjukhus. Initiativet togs dels för att visa uppskattning till dem som arbetar vid frontlinjen med covid-19, dels för att bidra till att hålla igång restaurangnäringen som för tillfället lider av sina utmaningar.

Som en uppföljning på detta skickas idag torsdag, 3 500 kanelbullar till samma personal. Förhoppningen är att sprida glädje, i den annars ansträngda situationen, så att personalen orkar kämpa lite extra.

”För oss som företag är dessa initiativ otroligt givande. Effekterna av att ge är fantastiska. Restaurangerna är tacksamma, formgivare och budföretag som ställer upp gratis eftersom de gillar initiativet så mycket. På så sätt känner jag verkligen att vi har lyckats inspirera – och det känns såklart bra” säger Hans Holmstedt, vd Abdon Food

VÅRA VARUMÄRKEN

PASSION FÖR MAT OCH EN STOR NYFIKENHET

Abdon Food är ett av de ledande cerealieföretagen i Norden. Företaget som grundades 1973 av bröderna Leif och Rolf Abdon, har från första dagen drivits av passionen för mat och en stor nyfikenhet när det gäller att utveckla nya, spännande produkter.